Ja jsem mela pomerne komplikovane tohotestvi i porod. {vic jak mesic pred porodem v nemocnici- v 31tt porod SC - hned po porodu prevoz syna do FN - pak prevoz zpet - pak zase JIpka - dohromady jsem byli okolo porodu 4 mesice v nemocnici}. Syn se narodil s chromozonalni vadou a s nekolika VVV. Ver to mu, ze mi sakra zalezi na tom, ze jak se ke me lekari chovali. Puvodne jsem chtela rodit doma, i po teto zkusenosti mi PD za urcitych podminek neprijde, jako hazard. Je myslim ze Domarodicky a matky hodne nedonsenych deti maji k sobe bliz vic nez si myslis. Obou je jasne, ze lekari nejsou Bozi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.