PKa30, osobně s tím nemám problém. Ono možná ani nejde o to zapamatovat si příjmení, někdy ho lékař ani neví. Ne vždy se děti jmenují po matce, mě často pediatrička oslovuje "paní XY", odvozuje to od jmen našich dětí, ale ve skutečnosti se jmenuji jinak. Jednou jsem jí opravila, ale říká mi tak dál, tak už to neřeším. Asi nebude snadné se ve všech těch jménech zorientovat, natož si všechna jména pamatovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.