poslední dobou mám pocit, že nebudu mít jinou možnost. Máme byt 2+1 (klas.panelákový, dispozičně děs běs, jádro naštěstí už pryč). Rekonstruovala jsem byt s minimem peněz a ještě menší mírou znalostí těsně po vejšce, takže si asi dovedeš představit - není to ideální, mnohé úpravy téměř nevratné. Obývák má cca 20m2, jsou v něm jen 3 komodky, rohová sedačka, jídelní stůl. Nemám ráda stěny, doma jsme ji nikdy neměli, ALE - vzhledem ke zbytku bytu a jeho rozměrům (a nanší fin. situaci a nemožnosti pořídit si něco většího) mám reálný strach, že u nějaké stěny skončím - opravdu kvůli úložným protorům na oblečení. Knihovny (regály) máme v ložnoci, mnoho, ale jsou málo hluboké, s obývákem to přehodil nelze. A teď se ptám, jsi odbroník, uklidni mě prosím, určitě jde i "nějaká" stěna, či jak to popsat udělat i pro toho, komu se nelíbí klasika, ale jinou možnost nemá. Poraď, máš nějaký tip?. Vůbec to nemyslím ironicky, ale zcela vážně. Předem dík :o). Mmch - suvenýry, kamínky a dečky z duše nenávidím, takže s tím tedy stopro souhlas, taky mám ráda velké prostory, vzduch a světlo ...
Předchozí