Tak moji rodiče takovou klasickou obývákovou stěnu měli, vlastně dosud mají. Když jsem byla málá, měla jsem krom jiného za povinnost každou sobotu utřít prach ze všech těch váziček, talířků, sošek a podobných serepatiček. Jak já to nenáviděla! A díky tomu mám celoživotní odpor k utírání prachu. Ve vlastní domácnosti jsme s manžou udělali kompromis. Poněvadž jsme velcí čtenáři, máme obrovskou policovou knihovnu od podlahy ke stropu přes celou stěnu. Kromě sedačky a křesílek je to jediný veliký kus nábytku v obýváku. Ostatní úložné prostory řešíme jinak. Každý má však jiný vkus a pokud se klasická obývačka někomu líbí, mě je to šumák.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.