konkretne z teto Promeny jsem mela osypky.Bile leskle monstrum tahnouci se pres celou jednu zed, marmoleum s silenym vzorem a ta barva na zdi....by me tam jiste i kleplo.Konkretne ani tento disajner se mi nelibi a jeho navrhy jsou pro me nekdy zahadne...
Ale jinak je ten porad fajn a vetsina navrharu ma opravdu fajn cit pro barvy a skvele navrhy.Ale je to fakt vec nazoru a vkusu.pro me bylo toto reseni nestravitelne:-((
Ja vyrustala taky v mahagonnovem monstru, a nijak me to nepoznamenalo.
Dnes mam obyvak jen sedacka, stolek....nizkej stolek pod TV a nad nim police, 1 uzka sklenena vitrina s bilym sklem....ČB obrazy..a kvetiny a kvetiny a kvetiny a kvetiny a kvetiny..... jidelnistul a 6zidli a kuchyne........a mam pocit volnosti a zadne zbytecne kramarstvi.
Mamka po X letech od rozvodu dostala 1+1...malej pidi bytecek, stenu zvolila, ale ala dnesni MODERNU...vypada to moc pekne a utulne.)
Tchyne a tchan po 40letem manzelstvi predelali cely 3+1byt ala moderna a musim rict, ze to maji uzasne.Barevne sladene..obyvak prisel o stenu az ke stropu, stena je ted vzdusna, jen nizke skrinky, police...svetla, TV...a velka pohodlna rohova sedacka , stolek..a kvetiny.
Ovsem muj stryc a megaloman a krecek ma v obyvaku mahagonaka plnyho porcelanu a stribra a kristalu, dedictvi me tety po pratete hotelierce.....starozitna dira, jak ja tomu rikam....ten byl jednou v IKEA a byl zhnusen tim, co tam videl......
Fakt kazdy ma jinej vkus.
Předchozí