Fillette,
nezlob se, já prostě nedokážu pochopit, jak se k tak jednoduchému tématu může najít tolik rozdílných informací, které si navíc protiřečí. Zrovna toto info najdeš v každé "populárně-naučné" knize pro nastávající maminky z novější doby. Nerozumím tomu, jak je možné, že nejste jakožto odborníci seznamováni s nejnovějšími výsledky výzkumů? Když se to dostane do laických publikací, proč se to nedostane i do těch odborných? Nebo se to tam dostane, ale nečteš je? Máte nějaká školení nebo semináře nebo nemáte? Jak to tedy je? Neber to jako útok na svou osobu, opravdu mě to zaráží. To je podobné, jako by třeba účetní, která vystudovala v šedesátých letech, chtěla účtovat daně úplně stejně i dnes, kdy se změnila struktura daní (ať mě tady nikdo nebere za slovo, nemluvím o základním principu). Přece každý, kdo dělá odbornou práci, se v ní taky musí pořád vzdělávat, protože vývoj jde zkrátka pořád dopředu... Nechci se tady stavět do role paní učitelky, která tě poučuje, ale mě zkrátka hlava nebere, jak je možné, že ses to doposud nedoslechla (nebo to nebrala jako relevantní informaci).
Předchozí