Díky panu doktorovi za článek. Ano, pár věcí je tam nereálných (na čištění zubů dítěti víc jak 1 - 2x denně vážně nemám sílu), ale copak pan doktor může za to, že naše babičky věřily jantarovým korálům? Ať si věřily, třeba jim to vážně pomohlo. Já sice jantarové korále kvůli dětským zubům shánět nepůjdu a asi ani lékořici, ale jsem ráda, že mi potvrdil škodlivost fluoridu v zubní pastě - sháněla jsem nedávno pro dítě zubní pastu bez fluoridu a jsem ráda, že teď tuto informaci mám i od jiného zdroje. A že bolestí člověk "roste" - tzn. vyzrává duševně, to mám potvrzeno z vlastní zkušenosti, ale ať si věří nebo nevěří kdo chce. Díky za článek.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.