Tak tu proměnu s Rybovýma jsem si našla až teď a ta bílá stěna je fakt strašná (subjektivní názor). Na ten pořad nekoukám pravidelně. Reagovala jsem na narážky o nepraktičnosti obýváku bez sedací soupravy v té pěstounské rodině. Dovedu si představit, že obývák není pro návštěvy, ale hlavně pro děcka, které tam bydlí - každé má svůj pytel a na tom se válí, jak chce. Domácí pohodička. Návštěvy posedí s rodičema v kuchyni u kafe a nazdar. Můžou být rádi, že po nich děcka nelezou. Když by to byla návštěva, která by stála o intenzivní kontakt i s dětmi, tak se můžou jít válet k nim na pytle. Nepřišlo mi to tak špatně vymyšlené, byl to obývák pro pohodlí té rodiny, ne pro návštěvy a protože lidé naráželi na to, že v obyváku nesmí chybět pohovka, navezla jsem se do obývacích stěn, ty přece taky "nesmí" chybět. A pak jsem to schytala a vznikl můj článek :)
Co se týče sterilnosti proměn kuchyní, jsem toho názoru, že se to musí zabydlet obvyklým kuchyňským bincem (jar, hadr, nádobky s potravinami, ...)
Předchozí