| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Ty nemáš helmu? Jsi out! aneb Helmománie

Aj mne sa zdala prilba pri korculovani zbytocna, ved sme sa naucili korculovat aj bez nej, toto opatrenie vyzadovala trenerka ktora dozerala na korculovanie deti. (bolo to rekreacne korculovanie, nie hokej ani krasokorculovanie) ale ked moj syn nestastne spadol na korculovani a nasledne zacal krvacat do mozgu, bola by som najradsej tu prilbu pozlatila, ze zamedzila aby to krvacanie nebolo masivnejsie a vsetko sa nastastie dobre skoncilo, krvacanie ho nezabilo. Nikto do jeho 6 rokov netusil ze ma hemangiom v mozgovom kmeni ktory tam striehne ako casova bomba, ktora padom vybuchla. Dnes je po narocnej operacii a vsetko je v relativnom poriadku - hemangiom sa nepodarilo odstranit uplne a tak s prilbou chodime takme vsade: na kolobezke, na sankovacke. Tak jeden zivot ta prilba zachranila, verim ze zachrani aj dalsie. Zelam Vam aby sa Vasmu dietatu nic zle nestalo a nevycitali ste si ze ste zraneniu mohli jednoduchym opatrenim - nosenim prilby, zabranit. Som zo Slovenska a som stastna ze nosenie prilieb je povinne, cesty sa zahustili, cestna doprava nie je ako za nasich mladych cias a babicka iduca na bicykli bude vo vacsom bezpeci aj ked ide len kusocek na bicykli. Ked vidim niektore take "krasojazdkyne" tak je to adrenalin aj pre ne aj pre vodicov. Som velmi rada ze priebezne aj odpovedate tym co reaguju na Vas clanok, tak som zvedava co poviete na moj prispevok.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.