jo tak muj porod byl jako tvuj, skoro pres kopirak. ale mala si uhnala infekci a musela jsem za ni chodit na jipku. dva dny me vozili a pak jsem byla propustena a dostala misto na ubytovne pres ulici. jo, behala jsem ve dne v noci kojit po dvou hodinach, ale malem jsem se z toho slozila. po prichodu domu to ze me spadlo a dostala jsem horecky atd a tri tydny jsem nebyla schopna vic nez vstat, dojit si na zachod a pro jogurt do lednice a zase zpatky k miminku. kdybych mela jen "behat" po oddelni, bude mi hej. a vse bude bez problemu.
dovedu si predstavit, ze nekdo je na tom hur, protoze porod je proste jako 12 nebo vice hodin ve fitku a kazdy na to zareaguje jinak. kazdeho to jinak boli. autorka by se nemela tak chlubit, jak behala jako camrda.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.