Ájo, ono to tak může být i po vaginálním..já svojí malou po druhém porodu odmítala..prostě sem jí nechtěla..po porodu 40 stehů, plastiku močové trubice..na stojanu sem taky táhla lahvičku s antibiotiky do žíly a přes ruku měla přehozený pytlík na moč..a kalhotky narvané ledem..
To se prostě nedá říct, že tak je to jednodušší a tak zase složitější..co porod to originál..jsou porody horší a lehčí..ale kdo objektivně posoudí kdo si protrpěl víc..to prostě nejde..
Já jen nemám ráda chlubení typu: "já měla horší porod, ale zvládla jsem ho líp, než kdekterá fňukna..", případně: "kdybyste to dělaly tak a tak (jako já), zvládly byste to mnohem líp"..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.