| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Pan Rybář by se divil...

Podívej, to je asi otázka osobně každého z nás, nakolik uvěří nebo neuvěří v B. Totiž, když to vezmeš kolem dokola - cokoli, čemu věříš, Ti může "osud" vzít: věříš manželovi? Zítra ho může zajet auto; věříš ve své síly? Auto přejede tebe, zláme ti páteř a najednou jsi závislá na ostatních; věříš v dobré prospívání dítěte? Ze dne na den se mu něco stane (my např. v jeho deseti zjistili diagnózu AS), a najednou se ti zhroutí svět a musíš najít sílu jít dál i bez svých bývalých snů; věříš, že když si sem tam koupíš něco na sebe nebo jinou radost - nikomu tím vlastně neublížíš a sebe pozvedáš? Ztratíš práci, o jinou nemůžeš zavadit, najednou je peněz zatraceně málo a ty si musíš poradit i bez radostiček. Atd. Já opravdu k víře dospěla tak, že On sám mě oslovil, a já mu naslouchala; a teď cítím, že opravdu NENÍ MÍSTA mezi námi dvěma pro nic jiného; ještě neumím žít bez hmotných statků či jiných pozemských radostí - na to jsem byla příliš dlouho ateista ~;((, ale prostě VÍM. --- Nevím, proč to tak je mezi námi a B. Asi právě proto, že máme v sobě onen prvotní hřích - pýchu - tu, že si myslíme, že můžeme sami řídit svůj život bez B., tu, která vedla Evu a Adama k tomu, že jedli zakázaný plod - ta pýcha je nám vrozená, pro ni jsme byli vyhnáni z ráje. Kdybychom uměli B. důvěřovat a opravdu na něj spoléhat, nebylo by nemocí, nepřátelství mezi mužem a ženou, prostě byli bychom v ráji. Není to o žárlivosti, ale o principu - bez skutečné důvěry v B. to duchovní spojení prostě nefunguje. Teda aspoň to takhle já cítím, možná to takto není - tedy ber to jako můj názor.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.