Jestli jsem dobre pochopila, jedna se o skolku v Jesenici. Ver, ze deti z Vestce jsou na tom jeste hur - ve Vestci skola neni a v Praze nas nechteji, prednostne jsou prijimany deti s trv. bydlistem na uzemi Prahy. Zkouseli jsme to uz loni, podali spoustu prihlasek a nic. Take mi vadi, ze deti maminek, ktere jsou na MD nemaji sanci. Ja jsem take doma s miminkem. Ale copak je tak tezke pochopit, ze 4lete dite uz proste potrebuje deti a kolektiv? Proste zvolena lokalita pro bydleni nebyla nejvhodnejsi, potoze se skolou to jednou bude uuuuplne stejne! :-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.