Ahoj! to je náhoda,jsem taky z Hostivic, se školkou tu problém opravdu je,my teď půjdem na zápis,mám 3letýho kluka ale šance že ho vezmou je minimální, i když budem oba zaměstnaní. Ty opičky znám a už jsem o tom přemýšlela. Za těch 5tisíc ho tam dáváš na celý den?nebo jen dopoledne?? A chodí tam pravidelně více dětí? Trochu se bojím,že když se tam děti střídají,nebo tam nechodí více stále,tak že si nenajde kamarády a vlastně se bude pořád s někým novým jen seznamovat.Napiš mi prosím o tom více!! Budu moc ráda.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.