| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak vybíráme školku

dobri,
co brání maminkám se seznámit s jinými maminkami?
Třeba to, že jiné maminky se seznámit nechtějí, protože....mají už jiné kamarádky....nemají potřebu se seznamovat....mají jiné zájmy....nemají podobně staré děti....
Pět let jsem bydlela na sídlišti z nových bytovek, kde jsem tedy nebyla jediná nově přistěhovaná, ale byly nás tam stovky....za pět let se mi nepodařilo najít si nikoho, kdo by měl zájem o podobný druh družení, považovala jsem za štěstí, když jsem mohla prohodit pár slov někde na pískovišti....

Zvala jsem k nám kamarádky z diskuzí, jezdila jsem přes celou Prahu za ostatními, ale k nám se nějak nikomu nechtělo....nové lidi z pískoviště si člověk domů hned tak nepozve a k nějakému pravidelnému setkávání nedocházelo, i když každý blok domů měl své hřiště....

Trpěla jsem neuvěžitelně izolovaností....v novém prostředí, vytržená z toho starého, kde zůstaly i známí a kamarádky....sama...se čtyřmi malými dětmi, které chtěly jiné děti, ne jen sebe navzájem, maminka už je také omrzela, měly ji pořád, 24 hodin denně a mohla se navymýšlet nápadů, co s nimi bude dělat...

Upřímně, moc nechybělo a skončila jsem na psychiatrii....co na tom, že jsem to takhle chtěla, děti byly plánované....ale když je člověk sám uprostřed stovek lidí a není zrovna rozený samotář, tak to prostě na mozek leze....

To samozřejmě nesouvisí s tí, jestli děti chodily do školky....

Jen jsem reagovala na to, co člověku brání se seznámit.....(fakt asi jediné, co jsem nezkusila, byl inzerát do novin a letáčky do schránek ~;) ).

Dokonce už jsem rozpracovala plán, jak si z vlastního bytu vytvořím MC, jen abych měla šanci se s někým setkat....pak by došlo i na ty letáčky ~:-D .

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.