Ahojky, moc hezky napsané, něco z toho taky znám, ale my jsme to vyřešili jinak. A dělali jsme to tak vlastně už předtím, než se malý narodil - jsme zvyklí, že když děláme večeři, tak uděláme porci navíc a tu si já ohřeju druhý den k obědu - nachystáme to večer do mističky i s přílohou a já to v poledne jen dám do mikrovlnky a mám prima teplý oběd. A jím společně se synem - dám si na jeho stoleček u židličky na jednu stranu jeho misku, na druhou svojí a jednou rukou krmím jeho a druhou sebe
Má to svoje výhody - já se najím, ušetříme čas a syn takhle jí mnohem líp, když jíme spolu
. Naštěstí manžel dobře a docela rád vaří a když mu já zrovna nemůžu pomoct, tak klidně uvaří sám...No a o víkendu toho spolu navaříme víc a naporcujeme do krabiček do mrazáku - třeba rajskou, vepřové na žampionech, roštěnky, cokoli, co jde dobře zamrazit...a pak už k tomu vždycky jen uvaříme přílohu. V týdnu to pak zkombinujeme s čerstvě uvařeným jídlem - když je čas... Zvlášť když člověk třeba chodí pozdě večer z práce, nebo se někde zdržíme tak je to k nezaplacení...
A k tomu dojídání - já toho naštěstí moc po synovi nedojídám, většinou zbaští úplně všechno, většinou už zhruba tak vím, kolik toho sní, tak mu dám jen to a kdyžtak mu ještě něco přidám... Ani první mrkvičky jsem nedojídala - měla jsem to štěstí, že už třetí den zbaštil tu malou skleničku celou!
A už se moc těším, až konečně začneme se synem jíst třeba stejná jídla...ale to si asi ještě chvíli počkám - i když mu byl minulý týden rok, tak pořád čekáme na první zoubek