Já to mám tak asi podobně. Nakonec jsem čistě náhodou hodila řeč s jednou kamarádkou nad neštěstím v podobě nestíhání vaření a dojídání atd.... A dozvěděla jsem se pro mě tenkrát novou věc. Proč si občas nedojdeš pro oběd do školní jídelny ???? A tak to začalo. Chodím asi dvakrát týdně do jídelny našeho místního gymnazia s kastrůlky. Mám oběd i s polívkou za 54 Kč a najíme se z toho celá rodina... Já se synem k obědu buď polévku, nebo hlavní a tatínek k večeři to, co zbyde... Mě to moc chutná, protože to nevařím sama a ta pohodička, když člověk přijde domů, hodí to do talíře a prostě jen sní... Vaří tam moc dobře, třeba špaldové knedlíky... Vždycky si dávám svíčkovou, protože já sama jí neumím. Tak to jen tak pro tip...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.