Náš prcek sotva pochopil, že i maminka a tatínek jedí (tedy asi v 7 měs.) tak začal úplně odmítat vlastní talíř. Vždycky chtěl to, co jsme měli my.
Vyřešila jsem to docela jednoduše tím, že jsem si jeho miminkovský jídlo dala k sobě na talířek a jedli jsme spolu z jednoho talířku. Po roce jsem začala pomalu přidávat sůl a koření stylem prckovi např vlastní neslanou přílohy a trošku oňahňat v běžné omáčce. A samozdřejmě zase spolu z jednoho talířku - vlastní pořád nechtěl. V tom zatím úspěšně pokračujeme dál a má to jednu obrovskou výhodu. Na náš společný talířek dávám stejně, jako jsem dávala jako bezdětná a tak mám teď o trošku menší porce a nekynu. Akorát prcek už většinou jí vlastní lžičkou nebo vidličkou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.