Suzann, Grainne - je jedno, kdo se k tomu vyjádří, zajámí mne to. Adel to bylo adresováno na základě jejího příspěvku.
GR-možná jsem měla opravdu štěstí na personál, možná jsem působila tak, že se mnou raději nediskutovali, já nevím. Pravdou je, že jsem vplula do porodnice a už u příjmu jsem sdělila, že tohle nebude a když oponovali, řekla jsem, že oni ať si dělají co chtějí, mi ale medikaci(pokud to nebude život ohrožující) nedají....atd.
Suz - já mám vcelku mizernou-nepoddajnou povahu a na lidi působím přísně a nepřístupně. Opak je ale pravdou, jak mi pár lidí řeklo "já myslela že jsi... a spletla jsem se". Asi to není dobré, mi se to ale vyplatilo skoro vždy. Na body A B obvykle reaguji tak, že jsou mi jedno. Tedy je mi jedno, jak SE co dělá. Já to budu dělat tak jak cítím že je to správné a všichni ať se třeba na hlavu postaví.(pochopitelně jen tehdy, týká-li se to mně osobně) Možná proto mne zaráží ty stále se opakující reakce žen na různé situace, kdy jen ony by měly být tím, kdo určuje pravidla.
Předchozí