mam zkusenost s cisarem i prirozenym porodem. Poprve, kdyz jsem rodila spontannte, tak mi malyho odnesli fakt jenom na 5 minut a pak byl celou dobu u me. Kdyz jsem se sla osprchovat a najist na pokoj, tak byl jeste na novorozeneckym, ale jakmile jsem si trochu odpocinula, hned jsem plna endorfinu sla na novorozenecky a dite jsem si vzala...nikdo se nedival nijak spatne.
Pri porodu dcerky cisarem (pred 3 mesici), to uz bylo jinaci kafe. Mne fakt mrzi, ze jsem ty prvni minuty nemohla byt s dcerou...ale to jaksi pod narkozou s rozparanym brichem neslo. Prvni den opravdu vozili deti na kojeni kazde tri hodiny...mala mela obrovsky hlad, ale ja byla totalne vyrizena a uprimne - byla jsem rada, ze je Lucka v dobrych rukach (aspon jsem doufala). Dalsi den me uz hnali na normalni pokoj a Lucku mi samozrejme hned dali - a reknu vam - pece o dite po cisari - to byl ten nejhorsi zahul. Brecela jsem u kazdyho prebalovani. Clanek hodnotim jako trochu hystericky - i kdyz moje dite se mnou prvni hodiny nebylo, je to velice klidne a usmevave miminko...a ja jsem - neuverite - milujici matka