Adlaa, no já původně reagovala na tvoji větu o standardu jako o něčem, co je nejdůležitější a nic navíc. Ptž odnášení dítěte nutné není ;o) Tys položila otázku (aspoň to tedy mělo na konci věty otazník), že to zdravotní personál asi za nejdůležitější považuje, tak jsem ti nabídla pohled svůj, ptž i já jsem zdravotní personál. Netušila jsem, že když toto téma stále rozvíjíš, že se o něm vlastně nechceš bavit
A že tobě nevadí se svých práv domoci - OK. Ale jak už jsem psala - pokud rodiče nebudou vědět, že to je naprosto normální a legitimní požadavek, tak se předpokládám většina :o) z nich toho domáhat nebude. Ptž věří zdravotníkům, že vše dělají pro blaho dítěte... nebo že to prostě jinak nejde. Proto třeba já považuji osvětu za důležitou (stejně jako byla důležitá osvěta ohledně pobytu rodičů s dětmi v nemocnici) a vadí mi, že něco tak samozřejmého zatím stále není samozřejmé
Prostě psalas, že tuhle kampaň nechápeš - pokoušela jsem se ti vysvětlit, proč se o tom píše. Asi špatně
Ono kdyby si před lety všichni řekli, že k čemu informovat rodiče o tom, že je normální být s dítětem v nemocnici, když o to stejně většina rodičů nestojí (nehádaj se to), tak by rodiče v nemocnicích nebyly běžné doteď