Teď musím taky zareagovat. Jako dítko jsem byla taky obézní, zhubla jsem až po smrti svého prvního manžela. Při nervech holt hubnu. Mám 3 děti, myslím, že teď mám postavu normální a jsem ráda. Ale jako dítě jsem dost trpěla. Sport mi moc nešel, maximálně běh a to nemůžu říct, že bych se v porovnání s vrstevníky někdy přejídala nebo měla nedostatek pohybu! A ty zkažené oči? Za to si dost lidí může samo (nebo rodiče můžou za zkažené oči dětí). Samá televize, počítače, to očím určitě neprospěje! Jak je možné, že dnes nosí brýle o 30 % dětí víc než před 20 lety? Myslím, že porovnání s obezitou je celkem v pořádku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.