Mě se líbí to o tom větru.....já jsem tak krásně stabilní, tohle pozitivum mě nikdy nenapadlo :)
O tom svázení a věrnosti, něco na tom bude , ale když vám baculka vyšpulí svoje přednosti v patřičně zvoleném oděvu ( myslím horní přednosti)...slina ukápne leckomu. Bagatelizuji to ,ale...
S tou Růžičkovou ...to je opět extrém, který se někomu hodí do kapsy, ve svém životě jsem moc takových extrém tlouštíků neviděla. Občas se vyskytne, ale udávat to jako argument proti tomu co jste napsal je "chytání za slovo a stéblo".
Až bude velký vítr, spojíme se a budeme se stabilnit pospolu... "tlouštíci všech zemí spojte se ve větrolam". Opravdu jste to napsal pěkně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.