Jíťo, myslím, že jsi mě špatně pochopila, možná jsem příspěvek špatně formulovala. Psala jsem o tom, že ať okolí tvrdí, co chce, stejně jsou to obézní lidé, kteří jsou často terčem posměchu a šikany - a říkám bohužel. Když někdo napíše "sama sobě se líbím, zeleninu nejím" a netají se tím, že si na tom v podstatě zakládá, pak není co řešit. Věřím, že jsi našla dobrého partnera(já taky)a také vím, že plno mužů má baculky rádo. Je jistě rozdíl, zda je někdo tzv. oplácaný, či má už opravdu vážný zdravotní problém A stejně tak jako extrémní hubenost, ani velká obezita nemůže(a myslím, že nikdy nebude)přitažlivá pro druhé pohlaví.
Ty to máš vyřešené, ale je mi upřímně líto lidí, kteří se svou váhou nehnou, ať dělají, co chtějí. Okolí je totiž hází do jednoho pytle s těmi, co říkají "no a co, rád se najím, kila mi nevadí" a také má dost zjednodušený názor na to, jak snadné je kila shodit(nežrat). Takže se omlouvám, jestli jsem příspěvek napsala nějak nevhodně. Na vzhled osobně nijak zvlášť nedám, ale nerada bych si dělala o partnera starost, jelikož obezita JE zdravotní problém, nikoliv jen fyzický hendikep.
Předchozí