Evál, chuť je věc, která se dá ovlivnit. Například solení - kdo solí hodně, nesní něco málo slaného. Ale pokud omezí sůl např. ze zdravotních důvodů, na méně slané si zvykne a časem mu zase nechutná přesolené. A tak je to se vším - já jsem velký nadšenec do tzv. zdravé kuchyně, jelikož mám kamarády, kteří zeleninu umí udělat a jsou to často muži. Začala jsem ulítávat na lilku a zbožňuji boršč na jakýkoliv způsob, takže i ten šizený bez masa. Ve věku kolem 18-25 let jsem jedla hrozně, jedla jsem i za chůze např. rohlík se šunkáčem, taď si to neumím představit. A nemusela jsem měnit zvyky kvůli váze, já bych ve velkém větru ulítla - ale chutná mi to a jsem ráda, že jsme začali hodně jíst zeleninu i kvůli dětem. Řízků, svíčkové a knedla-vepřa se nezříkám, to máme pravidelně u babičky a moc si na tom pochutnám. Mám i kliku, že přítel sám má tyto jídla rád a je kuchař-nadšenec, tak mi to nesabotuje.