Tohle se stalo mnoha mým známým, takže jsem včas odstranila z postýlky bočnici, postýlku jsem přivázala ke svojí posteli, zakryla mezeru srolovanou dekou a jala jsem se učit lezoucí dítě slézat z postele nohama napřed. Takže u nás se to bez pádů celkem obešlo. Ale koukat na matku jako na neschopnou, že dítě spadlo, to bych chtěla vidět je, jestli by všechny děti spolehlivě uhlídali.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.