Já osobně si nemůžu naříkat, práce při mateřské mám habaděj. Většinou se vystřídáme s manželem,když je doma on, jdu já a naopak. Do jeslí bych dítě nedala ani náhodou a školku až u starších dětí, tak nejdřívod čtyř let. Ze zkušenosti vím, že všechny děti v nižším věku mají infekce dýchacích cest neustále. Jediná možnost je, je prostě do podobných zařízení nedávat. Líbí se mi miniškolky, tak pro 5-7 dětí, není tam tolik infekcí,šikany mezi dětmi a paní učitelka má opravdu čas s každým pracovat.Bohužel jsou pro nás finančně nedostupné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.