Pohodlnost pro rodiče???? Blbost. Ač jsem svoje první dítě pozorovala dost, tak "potřebu" jsem nepoznala. Navíc dcera spala i šest hodin v kuse a od dvou měsíců spala celou noc. To jsem jí jako měla celou noc pozorovat????? Nebo jí budit????? Na nočník se naučila před druhým rokem. A to doslova z hodiny na hodinu. Do té doby jsme občas zkusili a když to nešlo, tak jsem to prostě odložila. Akorát s nocí byl problém. Dcera spí jako dřevo a nic jí nevzbudí. A pleny měla v noci do čtyř let. Pak sama řekla, že je nechce. Musela jsem jí ale asi měsíc jednou za noc vzbudit. Pak jsem občas zapomněla, někdy vydržela, někdy měla nehodu. Ale asi do čtyř měsíců v pohodě bez nehod a bez buzení. Syn se to naučil ve dvou letech a asi čtyřech měsících. Taky v podstatě sám. Měl sice občas nehodu, ale do měsíce se to upravilo. Zároveň s tím se přestala počůrávat i v noci. Ale je pravda, že na něj už bylo méně času. Takže to té doby, než jsme to zkusili poprvé, nočník vlastně vůbec neviděl.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.