Tak já jsem taky líná matka, se slzou v oku jsem letošní zimu vzpomínala na plenky ( byla to naše první zima bez plen). Musela jsem sundavat vrstvy oblečení, aby se dítko rychle vyčůralo a pak rychle obléknout, nebo si vzpomněl čůrat v té nejnevhodnější době ( třeba u kasy, v autě na dalnici.....), v noci se pravidelně budí čůrat ( to s plenkou nedělal) atd.
Prcek se odplenkoval sám ve dvou letech, přibližně ve stejnou dobu jako děvčátko mé kamarádky, které sedělo na nočníku od 7 měsíců. Já příště volím mojí nenásilnou a línou metodu. Přijde mi lepší, než si dělat zbytečné násilí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.