| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Pro koho jsou plenky pohodlné?

Nečetla jsem všechny příspěvky...

Veroniko-až budeš mít více dětí,ráda bych věděla,jestli všechnyTvé názory budout tak jednoznačné...Je prima,že to s malou tak zvládáš,a přeji Ti,aby všechno šlo malé tak snadno jako ,,nečůrání do plen"....

Můj starší syn byl bez plínek ve dne měsíc před 2.narozeninami-měsíc po 2.narozeninách i v noci.Celkem v klidu,na nočník jen chvíli,hned na velký záchod.Náhodné počůránípoté se dalo spočítat na prstech...

Druhý syn(rozdíl 6 let)-plína přes den téměř přesně zmizela o druhýcgh narozeninách,momentálně je broučkovi 3 roky a 7 měsíců a plína v noci je pořád- a nalitá,pročůraná látkovka,pročůraná postel-nic ho neprobere.Pitný režim- do pití ho spíš nutím,vždycky si spíš ,,cucne"(v noci pochopitelně vůbec).
Na to abych ho dávala v noci 3X vyčůrat-tak to jsem opravdu pohodlná(a navíc přesvědčená,že to správné není-akorát bych jej utvrzovala v nočním čůrání).
Na to abych 6x týdně převlíkala postel (po čase to vždycky zkouším..)-tak na to nemám nervy,čas ani peníze.Jedna plena (Huggies-5 kč),rozhodně nestojí tolik co várka prádla (voda,prášek,aviváž,elektrika)a zátěž ekologická to stejně-prášek se musí vyrobit,stejně takjako elektřina,voda poprvé před praním přes čističku ,pak podruhé do čističky...

Menšímu věnuju mnohem více času a úsilí než jsem kdy věnovala staršímu...moje úsilí je málo platné,počůrává se,daleko hůř mluví...A teď mi můžeš-te poradit...

Každé dítě je jiné ....to že se jedno dítko počůrává do čtyř let a druhé ve dvou vůbec znamená akorát to,že jedno z díte bude ,,genius" třeba v matice,druhé bude ,,knihomol" nebo třeba zůstane při vybíjené jako poslední..

Dobře,většinA z našich rodičů se nepočůrávala ve dvou letech,a já si zase troufnu říct,že většina z našich dětí bude mít větší vzdělání,bude umět cizí jazyk byť budou třeba do čtyř počůránci...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.