Nečetla jsem všechny příspěvky...
Veroniko-až budeš mít více dětí,ráda bych věděla,jestli všechnyTvé názory budout tak jednoznačné...Je prima,že to s malou tak zvládáš,a přeji Ti,aby všechno šlo malé tak snadno jako ,,nečůrání do plen"....
Můj starší syn byl bez plínek ve dne měsíc před 2.narozeninami-měsíc po 2.narozeninách i v noci.Celkem v klidu,na nočník jen chvíli,hned na velký záchod.Náhodné počůránípoté se dalo spočítat na prstech...
Druhý syn(rozdíl 6 let)-plína přes den téměř přesně zmizela o druhýcgh narozeninách,momentálně je broučkovi 3 roky a 7 měsíců a plína v noci je pořád- a nalitá,pročůraná látkovka,pročůraná postel-nic ho neprobere.Pitný režim- do pití ho spíš nutím,vždycky si spíš ,,cucne"(v noci pochopitelně vůbec).
Na to abych ho dávala v noci 3X vyčůrat-tak to jsem opravdu pohodlná(a navíc přesvědčená,že to správné není-akorát bych jej utvrzovala v nočním čůrání).
Na to abych 6x týdně převlíkala postel (po čase to vždycky zkouším..)-tak na to nemám nervy,čas ani peníze.Jedna plena (Huggies-5 kč),rozhodně nestojí tolik co várka prádla (voda,prášek,aviváž,elektrika)a zátěž ekologická to stejně-prášek se musí vyrobit,stejně takjako elektřina,voda poprvé před praním přes čističku ,pak podruhé do čističky...
Menšímu věnuju mnohem více času a úsilí než jsem kdy věnovala staršímu...moje úsilí je málo platné,počůrává se,daleko hůř mluví...A teď mi můžeš-te poradit...
Každé dítě je jiné ....to že se jedno dítko počůrává do čtyř let a druhé ve dvou vůbec znamená akorát to,že jedno z díte bude ,,genius" třeba v matice,druhé bude ,,knihomol" nebo třeba zůstane při vybíjené jako poslední..
Dobře,většinA z našich rodičů se nepočůrávala ve dvou letech,a já si zase troufnu říct,že většina z našich dětí bude mít větší vzdělání,bude umět cizí jazyk byť budou třeba do čtyř počůránci...
Předchozí