| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nechytej mě, mami… Naučím se padat sám!

... zaplať pánbůh!... ale ne že by to byla až tak moje zásluha ... i když možná byla~b~, od 2,5 měs jsem s ním "lítala" a při tom se krásně rovnoměrně vyvíjejí všechny svaly na těle~R^. Já ho taky nikdy sama neposazovala, ani nebyl zavřený v postýlce nebo ohrádce. Kubča na tom byl fyzicky od malička výborně, všechno dělal tak, jak se dělat má: nejdřív se plazil, pak lezl (na kolenou byl už v půl roce), pak si sám sedl z pozice na čtyřech, no a pak začal chodit - v 11,5 měs. se poprvé postavil a chodil bez opory do 14-ti dnů.
Padal taky, samozřejmě, ale vždycky šikovně, buď na zadeček, nebo se opřel o ručky.
Jenže on byl od malička sám od sebe hodně pohyblivý -prostě žádný lenoch. Kolikrát ho jen přebalit nebo obléci byl očistec.
Kamarádka má ale stejně starého chlapečka a jednak on je těžký flegmatik a navíc byl "ohrádkovej". Takže se neplazil, nelezl, na půl roce seděl jako hřib, jak byl samý faldík (moc se sám od sebe nehýbal, to je přece námaha~j~), když ho posadili, ty faldíky ho v sedě udržely. Pak rovnou stál a chodil s oporou. Sice se mi chlubila, že v 10měs mrňous chodí opřenej o kočárek, ale zato jí házel přes měsíc takový záda, že z toho byla na infarkt. On prostě šel, zavrávoral a padl dozadu, rovný jak prkno, samozřejmě se při tom vždycky strašně uhodil do hlavy - kdybych to neviděla, vůbec neuvěřím, že je tohle možný, já tohle od Kubči vůbec neznala... To už spíš, že mi pořád zdrhal, protože na něj sem byla děěěěsně pomalá!!! A tohle by kamarádčin synek nikdy neudělal, vzdálit se od maminky, to neexistovalo. Dodnes jsou oba jak oheň a voda...
Tak nevím, co je lepší...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.