| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Pro koho jsou plenky pohodlné?

Asi budu z pohledu některých patřit taky mezi pohodlné matky s jednorázovkama... než se malá narodila, s manželem jsme se dohodli, že nejdřív ejndorázovky a řpejdme pak n naučení na látkovky... Vzdali sjem to svorně! jsme ráda za ejdnoduché jednorázkövky - kdžy pominu, že si neumím představit to šílené praní a žehlení, tak si opravdu neumím představit toho malého draka zamotat do klasických plen - ptala jsme se i své mamky, jak nás do nich balila, ale když viděla, co malá při přebalení dělá, sama zapochybovala, zda by ji tma dokázala zavázat. Mluvím o klasických látkových plenách - na ty nové vymoženosti prostě finance nemáme.
Malé je 20 měsíců - jak tu někdo psal, že mu dítko v 8 měsících začalo chodit na nočník a pak přestalo - můžu potvrdit - i u nás je to jak na houpačce. Malá už si i říkala a na nočník i na redukci chodila v pohodě. pak ničeho nic bum a zas enic. Na nočník s evyčůrá a občas vykaká, bez potíží, al většinou vysazujeme my. Pleny má pořád a ještě asi mít bude. Doma ji nechávám běhat i bez nich - výsledke jsou louže a já s hadrem za ní - dokonce mám někdy dojem, že s etím dobře baví. prostě jendou si řekne, pak mi udlěá záměrně louži, pak s ensaží dojít k nočníku a tak pořád dokola. A i když ji na nočník dáváme, stejně si stihne něco pustit do plínky. Takže ať si kdo chce říká co chce, podle mě prostě ještě na 100% nočníkování připravená není.
A k látkovkám - bohužel znám taky případ, kdy holčička nebyla půl dne přebalená...
MMCH naše malá měla jako malá běžně 10 plen/den - počůraná jí vadila Platí dones) - takže nevěřit reklamám, že dítko vydrží spokojeně suché...
A poznámka - já prý byla taky vysazovaná od 6 měsíců a klidně i nočník v postýlce a já opřená o postýlku + v noci buzená..abych se naučila - ano, naučila sjme se kolem roka tuším...ale nevidím v tom, proč by to bylo k mému dobru.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.