Monty tak z praxe u nás. Začínáme spolu třetí rok a máme roční holčičku. Většinu z našich společných aktivit vymýšlí on. Nebo spíš bych řekla, ty zajímavější vymýšlí on. Ať už je to výlet na kole, návštěva restaurace, nebo nás prostě naloží do auta a odveze do nějakého města a pak se couráme po památkách, nebo naopak jdeme do lesa.
Do hospod nechodíme, nějak nám to moc neříká. Ne že bychom byli abstinenti, ale už máme asi svoje vypito. :-)Ten můj dělal x let barmana a tak si prý rád taky užije klidu.
Na koncerty a výstavy, do muzeí občas taky chodíme. Malá je zvyklá s námi chodit odmalička, takže s ní není žádný problém. Na koncertě jedné gospelové kapely začala trochu "pobrukovat", tak jsem se bála problémů, ale muzikanti se jen zasmáli a bylo vše ok.
Občas jsou jeho aktivity na zabití :-)) to když přijde v devět večer, prý máme zařízené hlídání, mám se obléknout že jedeme pryč. Kam to neřekne.. Já mám za sebou velké prádlo, před sebou hromadu kukuřičky na zavařování a teď tohle. No abych to zkrátila. Vzal mne na večeři do naší oblíbené restaurace. Je trochu z ruky, asi 50 km, ale pro něho žádný problém, ikdyž ráno vstával ve čtyři. A takovéhle krásné blázniviny tropí od začátku našeho vztahu. Možná je to sice méně často, ale vzhledem k tomu že změnil zaměstnání a už nemá tolik času jako dřív, tak to chápu.
Sami nikam nechodíme. Nějak nemáme potřebu. Jsme rádi spolu. A přitom vím, že kdybych chtěla, tak můžu jít kamkoliv. Dokonce mne nabádá, ať si domluvím srazík s maminama. Sám mi objednal víkendový pobyt se zajímavejma aktivitama pro ženy. (bože to bude babinec) Malou ty tři dny bude hlídat sám. (jestli to nebude proto, že bude mít volný pc, pacholek jeden)
A jak to je doma? Kdykoliv je potřeba tak pomůže - umyje nádobí, vyluxuje atd. Jen k žehlení ho nemůžu donutit ani násilím :-) A já ho tak nesnáším. Tedy to žehlení.
Přitom mi nepřipadá nějak méně mužný, než ty mužský co přestavuje El Bunda, (nevím už jak se to správně píše.)válej se doma na kanapi, popíjej pivo, každej den zajdou na jedno a ukázat se někde s manželku je pro ně děsnej trapas.
Předchozí