| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Manžel Jekyll, manžel Hyde aneb Dva v jednom

Monty, je to sice vtipně napsané, ale dost smutné... tvůj manžel je obravdu "luxusnanic", ale musím souhlasit s názorem, že to rozhodně není jak píšeš universální...

Můj manžel se doma na gauči neválí, ani by to asi nešlo, pracuje min 10 hodin denně a když je s náma, tak je s náma... Vedeme podle mě normální život, ale za to já beru to, že je pracovitý, slušně vydělá, stará se o rodinu, neshazuje mě, že jsem na MD apod., pravda, teď v chození do společnosti se střídáme, protože jak víš, máme skoro stejně satré dítko a hlídání nemáme, ale jinak cestujeme hodně apod....

Taky musím říct, že v mém okolí neznám žádného takového jako je ten tvůj... takže se každá asi pohybujeme v jiném prostředí a s tím samozřejmě souvisí to, s kým se seznámíš a koho si případně vezmeš...

Ale nevěřím tomu, že by se tvůj manžel výrazně změnil svatbou, či narozením Stáníka... On byl, jak píšeš "hovado" už předtím, jen ti to předtím buď imponovalo, nebo jsi musela být úplně slepá/hluchá...

Marťa

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.