Ráda bych se připojila se svou trochou do mlýna.
Rozhodně si nemyslím,že to jak popisuje Monty muže ve svém článku je naprosto normální a běžné.
Jistě každý v manželství-partnerství po čase poleví a už sám sobě ani partnerovi nevěnuje tolik pozornosti jako v době zamilovanosti,ale to neznamená,že se změní na čuně.
Se svým manželem končíme 1.10 společný 12 rok a z toho jsme 7 let manželé a já si za tuto dobu nepamatuji,že by se můj muž někdy choval,tak jak popisuje Monty. Snad jedině v tom,že si na doma vezme nějaké "nevytahané" tepláky nebo sportovní kalhoty,protože je v práci celý den v obleku. Stejně by mi připadalo divné,kdyby v obýváku seděl v kravatě a košili.Nepamatuji si,že by někdy doma pil pivo,natož například z flašky. To se z flašky napiju spíš já a on mě "napomene".
Každý den je dlouho do večera v práci,aby nám zajistil dostatek financí na provoz domácnosti i zábavu a když má volno,tak ho věnuje celé rodině. Především dětem,které se na něj za celý týden moc těší.
Monty,
společného času máme velmi málo,protože moc nemáme hlídání a agenturu zvát nechci,ale,když ho máme,tak¨se rozhodně nenudíme. Ať už vyrazíme někam ven a nebo jsme doma například u hezkého filmu.
Jedno ti,ale řeknu,
kdyby se můj muž choval,tak jak ty ve svých článcích popisuješ toho svého,tak bych s ním nebyla ani chviličku. Tvůj muž mi připadá krajně nezodpovědný ,protože chování dospělého muže a otce si představuji jinak. Tvého muže ovšem neznám osobně a tak se mohu plést.
Svého muže si moc vážím za to,co pro nás dělá. Osobně znám pouze jednoho muže,který odpovídá tvému popisu a to zaplaťpámbůh není ten můj.
Jano s Tomem a Zdendou,
neboj, toho tvého muže ti sebrat nepřijdu. Mám totiž svého.
Tinas