Monty a neuvažovala(i) si(ste) o tom žiť oddelene? Ty a Stánik (nepredpokladám že by ho chcel k sebe natrvalo manžel) ste v podstate sebestační. Zarábaš asi slušne takže k Stánikovi ak to potrebuješ si zaplatíš slečnu. A pritom by si mala možnosť stretávať sa s manželom ako predtým "za slobodna". Volala by si mu ako kamarátka (tá predstava, že ešte len zavoláš a on si už obúva topánky aby sa s Tebou stretol, veď to je celkom fajn, nie?). Občas by prišiel na návštevu, pohral sa so Stánikom alebo by si ho zobral k sebe, šli by na prechádzku. Mám pocit že asi by ste si mali oveľa viac čo povedať ako "starí známi". Ako manželia sa spolu asi neskutočne nudíte, teda aspoň manžel určite. Vytušila som, že on strašne rád rozpráva a rád svojím prehľadom a sčítanosťou ľudí ohuruje a zabáva, lenže Ty si asi dosť silný protipartner a tak ľahko Ťa neočarí najmä keď ho poznáš aj doma na gauči, večne spiaceho, pre ktorého sľub nič neznamená atď...Tiež máš prehľad, čítate podobné knihy. Lenže ako si písala manžel nechce s Tebou diskutovať, polemizovať. On, mám pocit, je na vrchole blaha keď nad jeho výrokmi a myšlienkami ostatným len padnú sánky. To ho baví a Ty mu túto "zábavu" neposkytuješ, nie si dobré obecenstvo. Preto asi od Vás uteká aj keď Teba a syna miluje. Neobdivuješ ho tak ako by chcel a on nechce obdivovať Teba (a preto si myslím, že aj zhadzoval Tvoju prácu ak sa dobre pamätám). On proste potrebuje byť bezhranične zbožňovaný a Ty mu asi príliš nastavuješ zrkadlo, žiješ s ním denne, v realite a on mám pocit že žije ako sa vraví "tak pár metrov nad zemou s hlavou niekde v oblakoch". Možno som sa netrafila ale tak to vidím ja.
Předchozí