Nedalo mi nereagovat na super clanecek ohledne nocniku a plenek a veci s tim souvisejich. I kdyz me zarazila jedna vec-kterou bohuzel clovek videt muze-a to nechat mimi tech 4-6hodin ve stejne plene a k tomu jeste pokakane...to je hnus.Ja osobne maleho prebaluju kazde max. 2hodiny, a kdyz se pokaka tak hned samozrejme. Muj maly bude mit za tyden a pul 9mesicu. Tento tyden jsme zrovna koupili nocnicek. Nechtela jsem ho tam posazovat kdyz mi jeste nesedel. Posadil se sam, dokonce uz i stoji, i kdyz nase dr. tomu neni moc rada, ale nijako jsem mu nepomahala, netahala jej a pod. tak si krasne i sam sednul. Proste jsme tedy koupili nocnik, zadne ceremonie jsme s nim nedelali, proste jsem jej tam posadila a za minutku se hned krasne vycural, a tapkal si rucickama. takze ted mame nocnicek 4.den, a vzdy pri prebalovani si tam jdeme sednout, nekdy cura, nekdy ne. Kakani jsem zatim nevysledovala, ale to se taky naucime, zkusim si psat cas kdy cca asi kakal abych priste vedela a posadila ho. Myslim ze nebude mit nic proti. Ale taky je dulezite, byt v klidu, a hlavne chvalit chvalit chvalit! To je pro ne strasne velka motivace. Taky nemuzu pochopit nazor proc dite nechavat v plene do 3let!!! to je podle me doslova na hlavu! A presne, pak je to stres pro to mimi, a taky rodice. Myslim ze kdyz mimi jeste nechodi, ale sedi, je to pro nej prirozenejsi naucit se sedet tu chvilku na nocniku, nez kdyz uz beha a ma hromadu jinych starosti, nez sedet... proste to uz poznava svet a nejake sezeni na nocniku je uz prilis nezajima. Zato takhle to bude brat proste jako soucast automaticky. Tot muj nazor, a jsem moc rada ze se na toto tema nekdo realisticky vyjadril :)
Předchozí