Neuražte se, ale tak to autorka jistě nemyslela. A co máte na práci? To , co my ostatní. Staráte se o své dítě.
Celá dnešní reklama na papírové plenky je založena na tvrzení, že dítě není do tří let samo schopno ovládat močový měchýř a další blablabla o tom,že v suché plence (která se miochodem vyrábí z ropy, ale to nikde neslyšíte) je mu dobře. Mám skvělou pediatričku, je vyhlášená v kraji a ta mi řekla, ať se vykašleme na reklamy. Pokud dítě dokáže sedět, může sedět chvilku i na tom nočníku. A opravdu - nemusíte dítě pozorovat 24 hodin denně, abyste přišla na to, že opravdu signál na nočník existuje. Moje malá měla papírové plenky jen v porodnici.
Od té doby ani jednu papírovku. Dnes má 19 měsíců, chodí na nočník bez sebemenších problémů. Nemá žádné psychické trauma z předčasnosti
Myslím, že můžeme mít dobrý pocit z toho, že nebyla zbytečně zatížena chemikáliemi z plen a také jsme odlehčili (hódně) životnímu prostředí. Kamarádky mají spoustu výmluv, proč ony látkovky používat nemůžou, ale jsou to plané výmluvy. Praní problém není, dnešní látkovky se nežehlí......takže jen a jen pohodlnost. A tvrzení, že často cestujeme, jsme pořád v běhu, nebýváme doma. A proč jste si pořizovali děti, když ani těch pár měsíců se nedokážete zastavit a věnovat se dětem? V patnácti už to potřebovat nebudou...
Hezký večer a nadcházející neděli všem