dobrý den přesto že málokdy reaguji dnes nějak musím.mám tři syny a první se naučil tak nějak v průměru ovšem druhý ve 1,5 když běhal nahatý po dvorku tak za běhu čural -vůbec si neuvědomoval že čurá.také sem si vyslechla od babičky že už by měl chodit na nočník tak jsem nasadila látkové pleny čural kakal a bylo mu to jedno že je mokrý,pokakaný a tak.pak jsem ho babičce ukázala v létě jak běhá a dělá potřebu a i ona pochopila že je to zbytečné-jak má vysílat signál když si to sám neuvědomuje?přešla zima a další léto jsme to začali trénovat pomalu jsme to zvládli ale trvalo to opravdu dlouho a ten třetí bude mít ted o prázdninách dva roky a začíná se nám pomalu dařit .takže prosím neházejte nás všechny do jednoho pytle.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.