Nám se taky dcera narodila po sedmileté známosti a pět let po svatbě a celou dobu jsem si myslela, že manžel bude vzorný táta. Nad miminky se rozplýval,to spíš mně bylo pořád vyčítáno, že ještě netoužím po dítěti, že jsem chladná k jeho synovcům, že si neuvědomuji, že děti jsou jediným smyslem života. Nemohlo mě napadnout, že si dcery do tří let téměř nevšimne. Teď už se jí věnuje hodně, blbne s ní víc než já, ale to období do tří let jsem snášela špatně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.