Jani,
já si nemyslím,že by se u nich ve vztahu mohlo něco radikálně zmenit. Starého psa novým kouskům nenaučíš.
Jo a taky si říkám,že rozbitý hrnec už nikdy nebude tak hezký jako nový.
Já jsem fakt v jistých otázkách dost konzervativní. Někdy mě to až samotnou štve.
Před chvikou o pár reakcí níže jsem se Monty ptala,proč se vlastně vdávala. Možná mi to napíše. Skoro si myslím,že ani ona ani její manžel nejsou lidé vhodní pro manželství.
Každý z nás si ze své rodiny v sobě nese určitý vzorec,který se pak snaží uplatnit ve svém manželství. Já se třeba snažím vše dělat přesně opačně,než moji rodiče. Naši se rozvedli,když mi bylo devět let a já jsem ráda,že to udělali,protože teď spolu normálně komunikují,sednou si k sobě atd. Co si pamatuji z dětství,tak byl doma jenom křik. To je důvod,proč já se tolik snažím,aby mi to doma klapalo.Nechci mít ze svých rodičů vůbec nic. Prostě jsem viděla odstrašující případ a nechci,aby tohle viděli moje děti. Navíc u nás se ani doma nesmí zvýšit hlas,protože Petřík hned říká,tak se nehádejte a to mi se fakt hádáme velice málo a většinou ani ne před dětma.
Tinas
Předchozí