Já mám doma 5 dětí v rozmezí 21 let až 1,5 roku takže jsem zažila plenky látkové i papírové,na které mimochodem nedám dopustit,všech 5 dětí jsem naučila na nočník do 1,5 roku a během 14 dní byli bez pleny i v noci,nikdy u nás nebyl křik ani nadávání a nucení ,vždy jsme se z toho snažili udělat zábavu,samozřejmě byli i nehody ,ale s tím se musí počítat,také způsob učení byl u každého jiný,s jedním dítětem jsme chodili na záchod čitat,sedělo na míse já nebo tatínek na zemi a prohlíželi jsme různé letáky a jak se u toho rozváže jazyk to by jste koukali,dcera ta zase na nočník nechtěla vůbec sednout,párkrát jsme ji vzali na záchod sebou,když jsme potřebovali my a poslouchala zvuky,takže na záchod si sedla také,souhlasím s pisatelkou,že to chce opravdu ze začátku chodit velmi často azkoušet a musím říct ,že se doma rozhodně nenudím a ještě peču na svatby a přesto si na to člověk musí čas najít ,děti z toho měli vždy takovou radost ,že se jim zadařilo,že sami potom volali v pravidelných desetiminutových intervalech a chodili i když se jim nechtělo,když jdeme ven tak se jdeme napřed vyčurat a ještě se nestalo že by se počurali,samozřejmě pro jistotu beru náhradní prádlo a když náhodou to máme na dlouho anevím jaké budou možnosti tak prostě plínku dáme přeji učení bez nervů milča
Předchozí