JJ, zajímá otázka
)) Zatím jsme neřešili, co bude až se nám z dětí stanou puberťáci
Co se týče potřeby ležet i přes den z jakéhokoliv důvodu, myslím, že v pohodě budu moc ležet v posteli. Je fakt, že s menším pocitem soukromí. Nic ale nebrání ostatním členům rodiny se volně pohybovat po ostatních prostorech, tzn. v obýváku koukat na televizi apod. Jinak já jsem byla vychována v tom,že mám svůj pokoj a obývák je pro návštěvy nebo společné sledování televize. Také vím, že od první třídy jsem se moc doma nezdržovala. Do 4-5 hodin jsem bývala ve škole, družině a kroužku nebo venku. Doma jsem pak v pokoji měla přípravu do školy. A večer jsem také spíš byla v pokoji než nasoukaná u rodičů v obýváku, to spíše o víkend. V tom chci vychovávat i své děti. Že ony mají soukromí v pokoji a my s tátou v ložnici a obýváku. A že mi tam tedy nemusejí vysedávat celé dny
Uvidíme snad to zvládneme. Doufám :-D Při nejhorším se poohlídneme po větším bejváku :-D Pravda je, že nyní řeším otázku bydlení na cca dalších 5-6 let dopředu, dál nevidím a ani si tím raději nebudu zatěžovat hlavu. Bůhví kam nás život zavede
Tak Vám přeji hodně štěstíčka při hledání nového bytu ;-)