Já pracuji v jednom dětském domově jako sociální pracovnice a můžu vám říct,že ve většině případů pomoc rodině nepomůže.Máme v DD většinu dětí (dost lidí to udiví) z bílých rodin a rodiče jsou téměř všichni alkoholici,trvale a dloooouhodobě na sociálních dávkách,bydlí v otřesných podmínkách (rujny domů zavalené hrozným nepořádkem)a věřte mi, že jim to tak vyhovuje.Nehledě na to když si děti vezmou jen na týden domů o hlavních prázdninách a vánocích a i tak nejsou schopni se o ně tu chvilku postarat a vydržet bez alkoholu a tak dost často si pro děti musíme zajet sami.A když si je náhodou některé rodiče vezmou na trvalo zpět?Ne vždy to dopadne pro to dítko dobře-velmi často se nám stalo,že nám děti i samy volaly,že se k nám chtějí vrátit.Neříkám,že jsou všichni takoví,ale moje 8letá zkušenost v DD je v tomto směru tragická!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.