Přesně tenhle problém jsem řešila taky, kupodivu zhruba po stejné době na mateřské. Vyřešila jsem to jednoduše. Můj muž do mě pořád rýpal, že je načase si zopakovat jazyky. Když opakovat, tak s motivací. Tak jsem si udělala státnice z němčiny. Stálo mě to jednou týdně soukromou hodinu (jednu!) s lektorem a spoustu volných chvilek s učebnicí, když mě děti nepotřebovaly. Nikdy bych neřekla, jak je skvělé strávit nekonečné hodiny na pískovišti opakováním slovíček. Chce to hodně plánování, ale výsledek stojí za to. Ne jenom ten papír, ale hlavně sebevědomí za to stojí. Navíc to ocenili potom i v práci, když jsem se tam po 6 letech vrátila. Navíc je to hezká položka do životopisu, které se každé mamině hodí...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.