Neříkám že každý na MD musí pracovat u toho studovat několik vysokých škol a udělat si státnice z jazyků a bůhví co ještě. To že sem si mohla vzít práci domů vděčím hlavně manželovi, který po tom co se vrátil z práce si vzal dceru stranou a já mohla pracovat. Protože já spavé dítě rozhodně nemám a to že sem si sedla k počítači a nevěnovala sem jí každou vteřinu mi dávala sakra nahlas na jevo. Takže večer místo knížky nebo filmu jsem se vrhla do práce to byl takovej relax od neustálého blinkání, přebalování a hlavně toho křiku, a jak píše autorka když přidáte do rodinného rozpočtu nějakou tu kačku hned máte lepší pocit.
Na co jsem spíše reagovala tak to že když mám VS tak nebudu dělat kvalifikovanou práci nebo prodávat hranolky, protože když tu možnost zkusit tu práci mám tak o tom nemluvím a jednou týdně to zkusím.
Dcera je docela hyperaktivní od 3 měsíce se přetočí a ted docela i leze a hlavně nevydrží sama :-( takže nějakou tu práci přes den na to můžu rovnou zapomenout.
A jak budu mluvit při více dětech? to vážně nevím ale myslím že jako začínající mamina si trochu té naivity můžu dovolit. Nebojte ono i na mě dojde a velmi rychle poznám co to znamená být na mateřské