Já nějak neshledávám důvod k tomu při md ještě pracovat, i když možnost je, no ona teoreticky může být vždycky...Ale jde taky o to, co člověk chce a nechce. Já osobně nemám hlídací babičky na povel, ani manžel by to moc nezvládal. Ale pro mě ani tohle není podstatné. Chci se prostě plně bez "honiček"(vzhledem k tomu, že mám děti po dvou letech, tak to byla slušná honička ze začátku i bez vedlejšáku) věnovat dětem a dát jim prostě maximum. Bez stresů a předávání dětí babičkám. A i bez učení či práce po nocích. Vím, že bych pak byla nervozní a nevyspalá a to nechci. Na druhou stranu vím, že jsou rodiny, kde se to zvládnout asi dá...ale dělat z toho normu prostě není dobrý...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.