Mě se ještě stalo, že jsem mohla vypomáhat s učením. Nejprve mě dvě vysloužilé učitelky nabízeli,a že pohlídají, když budu učit a pak za mnou přišli s tím, "ty Vaše děti sou nějaké živé"... tak jsem jim řekla kdyby byli mrtvé, tak je to špatný ne?? A učení se nekonalo... a to jsem tehdy měla jen dvě a šlo o dvě hodiny odpoledne. Dávám za pravdu, že někdy je náročné sehnat hlídání a ne vždy jsou babičky funkční. Teď mám děti tři a dělám na půl úvazku v mateřském centru a někdy toho je ažaž. Takže chápu obě strany...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.