Jani, s tím věkem máš určitě pravdu. mně je 30, mám děti 3,5r a 2x 1,5r a od letošního ledna pracuju na 2,5dne v týdnu. moje práce je mým koníčkem - učím aj, vlastně se chodím do školy odreagovat, moc mě to baví. hlídá manžel (jiné hlídání není), odešel kvůli tomu i z práce aby byl doma s dětmi než se zaběhneme s mou prací, abychom zjistili jestli nám to bude vyhovovat - a našel si práci na 3-4dny v týdnu abychom se prostřídali. moc nám to takhle vyhovuje - oba jsme s dětmi a pracujeme.
kromě toho se letos hlásím na dálkové studium vš a manžel si bude dodělávat dálkově maturitu - ten čas se musí najít, prostě musíme lépe plánovat náš den i společný čas jako rodina. také si dělám kurz pro laktační poradce (také zabere čas).
mám pocit, že čím více toho s manželem máme, tím lépe se nám daří si čas organizovat.
s dvojčaty jsem byla doma denně do jejich 14ti měs, bylo to dost náročné (do toho se věnovat staršímu dítku), najednou děláš věci jaksi automaticky, už se ti ani nechce, je hodně snadné se vyčerpat. ted se vracím domů odpočatá, se zvednutým sebevědomím že se mi práce daří, a navíc si buduju pracovní pozici pro dobu po mateřské (tuhle práci jsem začala dělat při md) s tím, že si budu moct rozvrhnout prac.dobu podle potřeby, budu se mít kam vrátit.
takže ti naprosto rozumím jak jsi to myslela, ale nic není černobílé, jde to i jinak.
Předchozí