Mno, s těmi primitivy bych to zas až tak černě neviděla. :o) Řekla bych, že většina lidí, se kterými se stýkám, jsou - řekněme vzdělaní (nevzpomenu si ve svém okolí na nikoho, kdo by skončil vzdělání na ZŠ kromě mé babičky, které je 78 let, a vyučené bych spočítala na prstech jedné ruky), značná část těchto osob JE úspěšná v zaměstnání a má slušné materiální zázemí. :o) To, že jsou to trochu "nestandardní" typy (např. kouří trávu, chodí do hospody, jezdí na rockové festivaly nebo na CzechTech, mají poněkud volnější sexuální morálku), vůbec nesouvisí s jejich inteligencí nebo "společenským postavením". :o)
I moje máti má maturitu na gymnáziu a pracovala na poměrně lukrativním místě. :o)
Mimochodem, k tomu článku mne - jak už jsem psala - "nevyprovokoval" manžel, ale úplně jiní chlapi. Manžel je jen jeden z nich. A opakuji, ti konkrétní jiní chlapi jsou vzdělaní, inteligentní, v zaměstnání úspěšní. Nejsou to ožralá hovada, co doma seřežou všechno na jednu hromadu a žijí ze sociálních dávek. :o)
Předchozí